miércoles, 22 de julio de 2015

Ingressen a presó tres traficants de cocaïna i es comissen tres quilograms a l'Hospitalet de Llobregat


Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d’investigació de l’Hospitalet de Llobregat han detingut dos homes i una dona, de 39, 38 i 33 anys, dos de nacionalitat dominicana i un de colombiana i veïns de Barcelona i de l’Hospitalet de Llobregat i com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues.
 
Els fets van tenir lloc el dimarts 14 de juliol poc abans de les cinc de la tarda quan els investigadors van aturar un vehicle el conductor del qual havia sortit moments abans d’un domicili investigat per ser presumptament un lloc de compra de substàncies estupefaents.
 
Poc abans de ser aturat per la policia, el conductor havia facilitat que la dona que l’acompanyava es baixés sobtadament del vehicle quan van detectar la presència dels agents, en un intent d’eludir l’acció policial.
 
L’escorcoll de la dona que havia baixat del vehicle va permetre comissar un paquet d’una substància blanca en pols, presumptament cocaïna, amb un pes de 700 grams, motiu pel qual es va detenir la dona i el conductor del vehicle, tots dos de nacionalitat dominicana, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.
 
Poques hores després es va detenir un altre home, aquest de nacionalitat colombiana, resident en el pis on presumptament es desenvolupava l’activitat de venda il·legal d’estupefaents. Durant l’escorcoll del domicili es van comissar 2,3 quilograms de cocaïna més, així com indicis directament relacionats amb la venda de droga, estris destinats a l’elaboració, transport i emmagatzematge de grans quantitats de cocaïna, i 10.475 euros en efectiu, amagats en diferents estances del domicili. 
 
Cal destacar que es el preu de venda al mercat il·lícit de la droga intervinguda al conjunt dels tres detinguts, tres quilograms de cocaïna, podria arribar als 190.000 euros.
 
Els tres detinguts van passar a disposició judicial i la magistrada va decretar el seu ingrés a presó.
 

No hay comentarios: