martes, 21 de julio de 2015

ERC del Baix i L'Hospitalet s'oposa al PDU del Delta del Llobregat

El passat 8 de juliol ERC Baix Llobregat i L’Hospitalet va entrar al registre del Departament de Territori i Sostenibilitat al·legacions a la PDU del Delta del Llobregat.

Per explicar aquestes al·legacions ,e ls portaveus dels grups municipals de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi, El Prat, Cornellà i L’Hospitalet, el president comarcal Jordi Albert i Miquel Nieto coordinador de la comissió comarcal de territori acompanyats de la vici-presidenta del Parlament i diputada comarcal, Anna Simó, han realitzat una roda de premsa per expressar el rebuig a la PDU del Delta del Llobrega.

Miquel Nieto ha afirmat que el pla director contradiu els plantejaments territorials i els consensos assolits al llarg dels anys, i busca donar solució a l’operació fallida d’Eurovegas. En aquest pla es planteja una pèrdua de 175Ha per a equipaments i un increment de 162Ha per a sòl industrial, comercial i hoteler.

Anna Simó, ha afirmat que és necessari l’obertura d’un procés de diàleg amb els agents socials i entitats de protecció del territori per decidir estratègicament el model socioeconòmic que volem per al Delta del Llobregat.

Esquerra Republicana manifesta la voluntat d’aturar el pla director urbanístic i ha anunciat una trobada abans de finalitzar el juliol amb el Departament de Territori i Sostenibilitat per plantejar, si no és possible la retirada, la incorporació de les al·legacions presentades avui.

Amb aquest motiu dimarts 21 de juliol representats de ERC es van reunir al Parlament de Catalunya, amb Damià Calvet, Director de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) al que van explicar el per qué de la seva oposició al PDU del Delta del Llobregat.

ERC manifestarà la voluntat d’aturar el Pla Director Urbanístic i si no és possible demanarà la incorporació de les al·legacions presentades.

No hay comentarios: