domingo, 19 de julio de 2015

El grup europeu VPSitex s'estableix a Cornellà



El grup europeu de capital francès VPSitex ha establert la seva filial central per a l’Estat espanyol a Cornellà de Llobregat. VPSitex és líder mundial en productes per a tancaments de seguretat destinats a immobles i especialista en la producció i instal·lació de tancaments d’acer i alarmes en règim de lloguer.
 
Per l’obertura d’aquesta filial a Cornellà, l’empresa francesa ha comptat amb el suport de Catalonia Trade&Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat.
 
VPSitex ha creat una solució destinada a la protecció d’immobles desocupats per tal de mantenir-ne el valor i evitar riscos d’intrusió, robatori o vandalisme fins que el propietari decideixi usar-lo, vendre’l o llogar-lo. VPSitex, amb seu central i centre d’R+D+i a Londres, donarà servei a l’Estat espanyol des de la seu del Baix Llobregat.
 
Emmanuelle Batoux, Directora General de VPSitex, explica que l’empresa francesa ha optat per obrir el magatzem logístic a Cornellà perquè “segons les previsions que vam fer, Catalunya era la zona de major potencial. El temps ens està donant la raó ja que a Barcelona es concentren la major part dels nostres millors clients”. A l’Estat espanyol, VPSitex compta també amb una oficina comercial i un centre logístic a Madrid, i amb una xarxa d’instal·ladors a València, Sevilla, Saragossa, Bilbao, Múrcia, Almeria, Màlaga, Granada Santiago de Compostel·la i Palma de Mallorca.
 
Actualment, l’empresa francesa fabrica els tancaments al Regne Unit i França, però, tal com diu Batoux, està valorant l’opció de fer-ho més endavant a Catalunya: “Encara no hi ha una data tancada, però és una idea que milloraria la nostra capacitat logística ja que escurçaríem els terminis d’entrega”.
 
La filial del Baix Llobregat preveu comptar amb 20 treballadors a finals d’aquest any i incrementar aquesta xifra fins a 35 o 40 el 2016. A més, VPSitex generarà també llocs de treball indirectes a través de la xarxa d’instal·ladors amb la qual actualment ja cobreix la península Ibèrica i les illes Balears.
 
VPSitex és present també a França, el Regne Unit, Itàlia, Holanda, Irlanda i Alemanya. Entre totes les seus, el grup va facturar més de 100 milions d’euros el 2014 i preveu que aquesta xifra s’incrementi un 5% aquest any.

No hay comentarios: