miércoles, 5 de noviembre de 2014

PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet trasllada a la ministra d’Agricultura les seves reivindicacions


PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet ha lliurat el manifest #diguemprou a la ministra d’Agricultura, Alimentació i Medi Natural, Isabel García Tejerina, en el decurs d’un acte organitzat pel Partit Popular al Prat de Llobregat. La patronal ha estat representada pels vicepresidents de la delegació Antonio Boza i Miquel Camps; el president de PIMEC Joves Empresaris Miquel Camps, i el president de PIMEC Joves Empresaris Baix Llobregat-L’Hospitalet, Sergi Fuster.
El manifest es fa ressò de la denúncia de les pimes i els autònoms en contra de les polítiques que dificulten la sortida de la crisi i frenen el progrés del país. Les reivindicacions i propostes que es recullen estan centrades en emprenedoria, finançament, política laboral, formació i ocupació, energia, internacionalització, infraestructures i gestió pública.
La trobada també ha comptat amb Leandro Serra, vicepresident de PIMEC Comerç i president d’ASSOCOME, Associació de Concessionaris de Mercabarna, qui ha denunciat les diferències que hi ha entre les grans distribuïdores i les petites i ha manifestat la necessitat de posar en marxa mecanismes que garanteixin més igualtat. El sector del comerç també ha estat representat per Andreu Llargués, president del Consell de Barcelona de PIMEC Comerç i president del Gremi de Flequeres de Barcelona i província, i Josep Friguls, president d’ANAFRIC, Associació Empresarial Càrnica.
De la seva banda, Francesc Boronat, president de JARC, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya, ha ressaltat les problemàtiques que ha portat el veto rus a la cadena alimentària i ha reclamat mesures i accions que ajudin a pal·liar les pèrdues. Al mateix temps ha volgut remarcar la necessitat de donar suport als joves agricultors amb ajudes de R+D+i.
La ministra d’Agricultura ha valorat molt positivament el manifest i propostes fetes pels empresaris presents a l’acte i ha ressaltat el valor del teixit de les pimes i els autònoms com a motor econòmic del país. (Nota de Premsa).

No hay comentarios: